Dezvoltarea managementului in organizatiile sanatatii - excelenta in serviciile de neurochirurgie

scrisa de Ciurea Alexandru Vladimir

Dezvoltarea managementului in organizatiile sanatatii - excelenta in serviciile de neurochirurgie de Ciurea Alexandru Vladimir Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Dezvoltarea managementului in organizatiile sanatatii - excelenta in serviciile de neurochirurgie 30 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Universitara
Autor (i): Ciurea Alexandru Vladimir
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Dezvoltarea organizational-manageriala este un proces planificat ce are ca obiectiv general asigurarea starii de sanatate organizationala, incluzand demersuri de eficientizare, de optimizare a calitatii vietii la locul de munca, a randamentului calitatii serviciilor si produselor.
Accentul cade pe imbunatatirea abilitatii organizatiei de a recunoaste si rezolva problemele cu care se confrunta, de a realiza dezideratul calitatii totale.
In sanatate, procesele de dezvoltare vor trebui sa puna accentul nu doar pe dezvoltarea problemelor din prezent, ci si pe anticiparea problemelor din viitor, nu doar pe anumite tipuri de procese, ci pe cat mai multe dintre ele, nu doar pe resursele tehnice, cat mai ales pe cele umane. Excelenta organizational-manageriala urmareste nu atat adaptarea la circumstante, cat mai ales devenirea si puterea de a crea circumstantele.
Lucrarea se adreseaza mai multor categorii de specialisti: personalul cu functii manageriale sau administrative din sanatate, consilierii organizationali, specialistii in resurse umane. Acestia vor avea ocazia de a intelege mai bine specificul organizatiilor sanatatii, "zonele" pentru care pot elabora proiecte si programe de management in acord cu nevoile institutionale concrete, cu noile solicitari europene. Cititorul are ocazia sa descopere una dintre cele mai complexe organizari structural-functionale, cea a serviciilor de neurochirurgie.


Carti similare cu Dezvoltarea managementului in organizatiile sanatatii - excelenta in serviciile de neurochirurgie

Arata cu 10 ani mai tanara

Arata cu 10 ani mai...

de Nicky Hambleton-jones

mai mult
Incursiune in medicina indo-tibetana

Incursiune in medicina...

de Viktor F. Vostokov

mai mult
Retete tibetane de frumusete

Retete tibetane de...

de Viktor F. Vostokov

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!