Pachet promotional in sfarsit nefumator (carte + cd)

scrisa de Allen Carr

Pachet promotional in sfarsit nefumator (carte + cd) de Allen Carr Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Pachet promotional in sfarsit nefumator (carte + cd) 58.1 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Allen Carr
Anul aparitiei: 2010
Descriere:  Allen Carr
In sfarsit nefumator
Lectura: Marius VintilaHumanitas Multimedia, Carte Practica / Colectia: Self Help
addthis_pub = 'daseinpaul';


 


In sfarsit, cura miraculoasa pe care o asteptau toti fumatorii: instantanee, eficienta chiar si pentru marii fumatori, fara simptome grave de abstinenta, nu necesita vointa, nu este un tratament de soc, nu necesita adjuvante sau gadgeturi, nici macar nu te ingrasi, permanenta.Daca esti fumator, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa asculti audiobookul in timp ce fumezi.Daca esti nefumator si ai cumparat audiobookul pentru cei dragi, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa-i convingi sa-l asculte. Daca nu-i poti convinge, ascult-o tu; ultimul capitol te va invata cum sa transmiti mesajul cartii celor din jur - si totodata cum sa-ti impiedici copiii sa se apuce de fumat. Nu te lasa pacalit de faptul ca acum urasc fumatul. Toti copiii il urasc inainte sa devina dependenti.

„Cartea lui Allen Carr contine probabil cea mai mare doza de adevar din tot ce am citit pana acum, in afara de dictionare. Cititorule, fii pregatit sa ti se puna in fata o oglinda. Succesul demersului tau de a te lasa de fumat depinde si de confruntarea cu imaginea ta. "Marius Vintiladupa 23 de ani, in sfarsit, nefumator
 

Allen Carr
in sfarsit, nefumator
Metoda usoara a lui Allen CarrHumanitas, Carte Practica / Colectia: Practic
addthis_pub = 'daseinpaul';


 
Peste 90% sanse de succes

in sfarsit, metoda miraculoasa pe care o asteptau toti fumatorii. Nu vei avea simptome chinuitoare de abstinenta. Nu trebuie sa ai o vointa puternica. Nu esti supus(a) unui tratament de soc. Nu ai nevoie de vreun substitut sau adjuvant. Nici macar n-ai sa te ingrasi. E usor si placut sa te lasi de fumat cu metoda Allen Carr. Daca esti fumator/fumatoare si ai cumparat cartea pentru tine, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci e s-o citesti. Şi ti se recomanda sa fumezi in timpul lecturii!Daca esti nefumator/nefumatoare si ai cumparat cartea pentru cineva drag tie, nu trebuie decat sa-l convingi s-o citeasca. Daca nu-l poti convinge, citeste-o tu, pentru ca ultimul capitol te invata cum sa transmiti mesajul cartii celor din jur. Şi - mai important decat orice - cum sa-ti impiedici copiii sa se apuce de fumat.Metoda usoara a lui Allen Carr are peste 90% sanse de succes. Ea se bazeaza pe experienta proprie a autorului, care dupa o lunga „cariera" de mare fumator a trecut brusc de la 100 de tigari pe zi la zero. Consecinta a fost cartea de fata, cu traduceri in mai toate limbile globului si multe milioane de exemplare vandute, si clinicile „Allen Carr" din intreaga lume, celebre pentru faptul ca iti ramburseaza banii daca nu reusesc sa te vindece de fumat.O prima editie a acestei carti a aparut in 2004. in 2009, Humanitas Multimedia a publicat audiobookul in sfarsit, nefumator in lectura lui Marius Vintila.


Carti similare cu Pachet promotional in sfarsit nefumator (carte + cd)

Retete delicioase pentru prepararea painii

Retete delicioase...

de Christine Ingram, Jennie Shapter

mai mult
Suplimentele nutritive si miraculoasa coenzima q10

Suplimentele nutritive...

de Cleopatra Lorintiu

mai mult
Simptome cheie ale materiei medica (vol.1)

Simptome cheie ale...

de Adolph Von Lippe

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!