Manual de chirurgie generala - vol. i

scrisa de Radu Serban Palade, Danut Vasile, Mihai Grigoriu, Horia Roman, Marian Tomescu, Daniel Voiculescu, Ion Caplan

Manual de chirurgie generala - vol. i de Radu Serban Palade, Danut Vasile, Mihai Grigoriu, Horia Roman, Marian Tomescu, Daniel Voiculescu, Ion Caplan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: ALL
Autor (i): Radu Serban Palade, Danut Vasile, Mihai Grigoriu, Horia Roman, Marian Tomescu, Daniel Voiculescu, Ion Caplan
ISBN: 9735712970
Descriere: Lucrarea se adreseaza in primul rand studentilor in medicina, dar si celor care vor sa cunoasca aspectele importante ale patologiei chirurgicale. in acest sens, manualul colectivului de cadre didactice coordonate de prof. univ. dr. Radu Serban Palade reprezinta o carte de invatatura, deopotriva pentru medicii stagiari, medicii rezidenti sau pentru toti acei practicieni care vor sa se informeze rapid in vastul domeniu al patologiei chirurgicale. Cuprins: Istoricul chirurgiei; Infectia chirurgicala; Antibioticoterapia in chirurgie; Infectiile acute ale degetelor si mainii; Traumatismele partilor moi; Arsurile; Degeraturile, Afectiuni vasculare periferice; Bolile peretelui abdominal; Patologia chirurgicala a tiroidei; Patologia chirurgicala a sanului; Patologia chirurgicala a toracelui; Patologia chirurgicala a esofagului.


Carti similare cu Manual de chirurgie generala - vol. i

Semne si simptome cutanate in patologia generala. leziuni cutanate ca indicator pentru diagnosticul unor boli organice sau functionale

Semne si simptome...

de Pavel Vulcan, M. Barsan

mai mult
10 pasi pentru a fi mereu frumoasa - ghid practic pentru revitalizare

10 pasi pentru a fi...

de Leslie Kenton

mai mult
Ganoderma lucidum - un miracol pentru sanatate

Ganoderma lucidum - un...

de Ana Maria Bucur

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!