Pleoapa carpatilor - cd multimedia

scrisa de Mihai Moiceanu

Pleoapa carpatilor - cd multimedia de Mihai Moiceanu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Pleoapa carpatilor - cd multimedia 35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Cameramm
Autor (i): Mihai Moiceanu
ISBN: 973-86898-0-5
Anul aparitiei: 2004
Descriere: 140 de fotografii
"De va aveti uita pe harta inchipuiti din Romania un ochi de peste care se deschide o pleoapa de munti. Niciunde veti merge in Europa nu veti gasi o lume atat de intens colorata precum cea agatata de Pleoapa Carpatilor. Pe acest CD veti lua aminte la oamenii locurilor, la timpurile lor incremenite in obiceiuri, la facerile lor peste care timpurile trecut-au in tacere, la chipurile lor strabatand timpurile. Intrati si veti vedea o lume care va zambeste" Dan Iancu


Pleoapa Carpatilor este un cadou oferit de autor din dragoste pentru natura si din pasiunea pentru calatorii, o colectie de fotografii la care veti reveni ori de cate ori veti dori sa vedeti muntele si tara. Realizat modern, cu un fisier autoexecutabil care se deschide singur, CD-ul ofera privitorului cateva capitole importante : EV MEDIU, SATUL, CETATI, MANASTIRI, MUNTI, REZERVATII, FLORA, SPORT. Fotografiile sunt insotite de o muzica de buna factura, originala si de texte realizate de poetul Dan Iancu.

Acest CD este cel care ar trebui sa nu lipseasca nu numai din colectia oricarui iubitor de fotografie, ci dintre creatiile apropiate oricarui privitor care vrea sa revada imagini dragi din Romania.


Carti similare cu Pleoapa carpatilor - cd multimedia

Universul artei ruse

Universul artei ruse

de Mihaela Moraru

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!