50 de secrete ale artei persuasiunii

scrisa de Robert B. Cialdini, Noah J. Goldstein, Steve J. Martin

50 de secrete ale artei persuasiunii de Robert B. Cialdini, Noah J. Goldstein, Steve J. Martin Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
50 de secrete ale artei persuasiunii 21.5 lei *
50 de secrete ale artei persuasiunii 23.45 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Robert B. Cialdini, Noah J. Goldstein, Steve J. Martin
Traducator (i): Mihaela Vinatoru
ISBN: 9789734614424
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Ne confruntam permanent cu provocarea de a negocia sau de a discuta in contradictoriu cu cei apropiati, cu colegii sau cu sefii. Cum ii convingem pe ceilalti ca noi avem dreptate? Exista anumite cuvinte cu care putem capta atentia interlocutorilor nostri? Cum ne putem impune punctul de vedere? Bazat pe cercetari recente in psihologie, volumul prezinta regulile de baza ale persuasiunii, precum si tehnici si strategii prin care evitati cliseele si va sporiti puterea de convingere. Indiferent daca sinteti manager, avocat, medic, politician sau profesor, cele 50 de secrete ale artei persuasiunii va vor ajuta sa-i atrageti pe ceilalti de partea dumneavoastra.

Cuprins:
Ce va invata sahul despre strategiile de persuasiune? • Cum puteti deveni un maestru al influentei sociale? • Care este secretul unei colaborari de durata? • Ce truc puteti imprumuta de la Benjamin Franklin? • Cum puteti iesi in evidenta fara sa fiti perceput negativ? • Cind este bine sa recunoasteti ca ati gresit? • Ce puteti cistiga din pierderi?


Carti similare cu 50 de secrete ale artei persuasiunii

Secretul bogatiilor

Secretul bogatiilor

de Napoleon Hill

mai mult
Traieste clipa!

Traieste clipa!

de John Hoover

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!