Limba germana - gramatica (editie 2007)

scrisa de Peter Kohrs

Limba germana -  gramatica (editie 2007) de Peter Kohrs Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: ALL
Autor (i): Peter Kohrs
Numar de pagini: 96 pagini
ISBN: 973-684-503-6
Anul aparitiei: 2007
Descriere: ELEVUL ISTET ISI POARTA MEDITATORUL IN BUZUNAR!
Colectia POCKET TEACHER se compune dintr-o serie de lucrari ce aduna in paginile lor reguli de baza, formule si exemple usor de inteles ale principalelor materii scolare, in editii de buzunar ce pot fi consultate oricand si pot fi folosite usor atat pentru pregatirea temei, cat si pentru lucrarile efectuate in clasa.

Colectie initiata de Editurile ALL, o colaborare cu Grupul Editorial german Cornelsen, se adreseaza, in principal, elevilor din ciclul gimnazial, carora le strecoara in buzunar un meditator de nadejde pentru principalele materii: algebra, geometrie, analiza matematica, fizica, chimie, gramatica limbii germane, gramatica limbii engleze, gramatica limbii franceze etc.
Incluzand in paginile lor cunostintele de baza, specifice fiecarei materii tratate si atat de necesare elevilor in lucrul acasa si in clasa, lucrarile isi dovedesc utilitatea chiar si dincolo de limita stricta a ciclului gimnazial, asistandu-i pe elevi cu temeinicie la pregatirea oricaror teme de casa, lucrari de control, teste sau alte verificari periodice.
Materialele prezentate in lucrari beneficiaza de o structura optimizata, iar redactarea lor asigura un grad sporit de intelegere a problematicii specifice. O simbolistica suplimentara marcheaza acele sectiuni ale materiei carora trebuie sa li se acorde un plus de atentie si calauzeste elevii de-a lungul unei posibile recapitulari, contribuind la consolidarea cunostintelor acumulate.
Cuprins (LIMBA GERMANA. GRAMATICA): Parti de vorbire (verbul, substantivul, articolul, pronumele, adjectivul, parti de vorbire neflexibile: prepozitia, conjunctia, adverbul, interjectia, numeralul); Propozitia (felurile propozitiilor, partile de propozitie, partile de propozitie si functiile lor, propozitia principala si propozitia secundara, imbinarea propozitiilor); Privire generala (parti de vorbire, parti de propozitie si felul propozitiilor vazute in relatie); Dictionare (roman - german de termeni gramaticali, german - roman de termeni gramaticali); Index. ISBN: 973-684-452-8


Carti similare cu Limba germana - gramatica (editie 2007)

Dictionar de stiinta si tehnica francez-roman

Dictionar de stiinta...

de Radu Titeica, Natalia Fiuciuc

mai mult
Dictionar chinez-roman

Dictionar chinez-roman

de Mircea Moldovan

mai mult
Cartea recordurilor 2001

Cartea recordurilor 2001

de Guinnes World Records

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!