Anatomia omului. aparatul locomotor - editia a xi-a (editie revizuita integral de prof. univ dr. ion albu)Anatomia omului. aparatul locomotor - editia a xi-a (editie revizuita integral de prof. univ dr. ion albu) de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: ALL
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 973-571-467-1
Anul aparitiei: 2003
Descriere: "Anatomia este stiinta formei vii" spunea prof. Francisc Rainer, pledand pentru o metodologie integrativa de predare a acestei stiinte, in legatura cu notiuni de histologie, fiziologie si anatomie clinica. O asemenea viziune se regaseste si in tratatul de fata, care, dupa aproape 75 de ani, continua sa fie una dintre cele mai populare carti de anatomie din Romania.
Familiaritatea cu care studentii vorbesc despre aceasta carte (pe care o numesc simplu "Papilian") se datoreaza explicatiilor simple si clare, precum si bogatei iconografii ce insoteste textul.
Si aceasta noua editie, revizuita si ingrijita exemplar de prof.univ. dr. Ion Albu, urmareste linia clasica a tratatutlui scrisde profesorul Victor Papilian, dar actualizeaza terminologiile conform Nomenclaturii Anatomice Internationale, constituindu-se intr-o lectura necesara nu doar pentru studentul la medicina generala si stomatologie, dar si pentru acei chirurgi care vor sa-si improspateze cunostintele de anatomie.


Carti similare cu Anatomia omului. aparatul locomotor - editia a xi-a (editie revizuita integral de prof. univ dr. ion albu)

Masaj pentru sanatate

Masaj pentru sanatate

de Chen Zhaoguang

mai mult
Incursiune in medicina indo-tibetana

Incursiune in medicina...

de Viktor F. Vostokov

mai mult
Dieta south beach. un plan simplu si placut, conceput de un medic, pentru a reusi sa slabiti rapid si sanatos (veti scapa de burta)

Dieta south beach. un...

de Arthur Agatston

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!