Spania - ghidul meniurilor

scrisa de Valentina Iordan

Spania - ghidul meniurilor de Valentina Iordan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: House of Guides
Autor (i): Valentina Iordan
Numar de pagini: 131 pagini
ISBN: 9786065131071
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Volumul de fata vrea sa-ti arate o alta fata a Spaniei decat cea prezentata, de obicei, in ghidurile turistice, unde aspectele abordate de noi sunt atinse de prea putine ori si, chiar si atunci, extrem de sumar. Ghidul iti dezvaluie o Spanie reala, tangibila si accesibila, facandu-te sa o cunosti prin prisma celei mai naturale expresii a culturii sale – mancarea. Intentia noastra a fost de a-ti oferi posibilitatea sa intelegi, pe de o parte, denumirile unor mancaruri pe care le vei vedea in meniul localurilor unde vei dori sa iei masa, si, pe de alta parte, sa te familiarizezi cu bogatia de produse existente in magazinele locale, de la branzeturi si produse din carne, pana la minunatele vinuri produse in diferite regiuni ale tarii sau la dulciurile spectaculoase, extrem de apreciate de toata lumea.

Şi, pentru ca este absolut sigur ca dupa ce ai gustat o mancare in Spania vei dori sa repeti experienta, ne-am gandit sa-ti oferim si retetele unor preparate foarte cunoscute si apreciate atat de locuitori cat si de turisti. Le poti pregati chiar in bucataria ta, reinviind astfel nostalgia calatoriei tale in aceste zone.

Şi ca sa te ajutam si mai mult, am introdus si o serie de informatii utile, strict necesare in cazul unei calatorii in strainatate, precum si un mic dictionar gastronomic (bilingv), care iti poate fi de ajutor in comunicarea cu localnicii.


Carti similare cu Spania - ghidul meniurilor

Atlas rutier - europa 2008

Atlas rutier - europa...

de Instituto Geografico De Agostini

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!