Planetele din sistemul nostru solar - harta 3dPlanetele din sistemul nostru solar - harta 3d de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Planetele din sistemul nostru solar - harta 3d 120 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Kornelius Krumbacher Barle
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Premiera mondiala! Aceasta harta este prima de genul ei, din lume, care infatiseaza planetele din sistemul nostru solar in mod tridimensional folosind tehnica True3D! Imaginile tridimensionale ale corpurilor ceresti sunt vizibile imediat. Priviti cum linia de demarcatie dintre harta si realitate dispare! Un efect tridimensional puternic pe o coala lenticulara perfect plata, de o grosime de doar un milimetru.

Harta autentica a planetelor din Sistemul nostru Solar este un produs modern, inovator care fascineaza de la prima privire. Produsul este ideal pentru a inobila peretii birourilor dar si pentru studiu.Detalii tehnice:
Efect: True-3D
Senzatia de profunzime: aprox. 3,5 cm
Material: folie lenticulara (PET)
Dimensiuni: (L x l x h): 68 cm x 45 cm x 0.1 cm
Greutate: aprox. 180 g
Reprezentare veritabila care pastreaza proportiile!
Produs in Germania.Nota:

Aceasta harta nu este una stantata ci una perfect neteda. Asadar nu puteti simti forma tridimensionala prin atingere. Efectul tridimensional este dat de o tehnica noua, avansata si complexa, de imprimare. De asemenea, pentru a observa efectul True3D nu aveti nevoie de lentile speciale sau de obisnuitii ochelari rosu-verzi.


Carti similare cu Planetele din sistemul nostru solar - harta 3d

Litoralul turciei. harta turistica si rutiera

Litoralul turciei....

de Huber-niculescu

mai mult
Praga - ghid turistic

Praga - ghid turistic

de Melanie Rice, Cristopher Rice

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!