Minunile sfantului sisoe

scrisa de George Toparceanu

Minunile sfantului sisoe de George Toparceanu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Minunile sfantului sisoe 8 lei *
Minunile sfantului sisoe 35.6 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Princeps Edit
Autor (i): George Toparceanu
Numar de pagini: 68 pagini
Descriere: Minunile Sfantului Sisoe, romanul satiric si antimistic, in care Mihail Sadoveanu vedea "o capodopera in proza" , este o scriere ramasa neterminata. Lucrare postuma, ea aparea pentru prima oara in revista "insemnari iesene", nr. 1, 1938, si tot in 1938, in volumul POSTUME, ingrijit de Otilia Cazimir si aparut la Editura "Cartea Romaneasca", la un an dupa moartea autorului. Editiile care au urmat au impus un personaj pitoresc si au asigurat popularitatea acestui sfant de rand, "fara cruce in calendar", nonconformist, nemultumit de rangul sau si de ierarhia cereasca.

Speram din toata inima ca ispravile acestui sfant Sisoe, coborat din existenta sa paradisiaca pe pamant, sa fie o lectura placuta si in aceasta editie, pentru cititorii de toate varstele.


Carti similare cu Minunile sfantului sisoe

Buna dimineata, baieti!

Buna dimineata, baieti!

de Grigore Bajenaru

mai mult
Cucul si pupaza

Cucul si pupaza

de Will Self

mai mult
Matei Brunul

Matei Brunul

de Lucian Dan Teodorovici

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!