Ultima mutare a regelui

scrisa de Ronan Bennett

Ultima mutare a regelui de Ronan Bennett Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ultima mutare a regelui 4.48 lei *
Ultima mutare a regelui 5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Ronan Bennett
Numar de pagini: 296 pagini
ISBN: 9789736892868
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Un thriller istoric despre amurgul tarilor, capcanele mintii omenesti si o partida de sah pe viata si pe moarte.

Sankt Petersburg, aprilie 1914. Cunoscutul om de presa O.V. Gulko este asasinat in plina strada. Intr-un oras mustind de comploturi, suspectii nu lipsesc -- bolsevici, reactionari progermani, nationalisti polonezi -- dar politia gaseste repede un vinovat: renumitul psihanalist Otto Spethmann. Uluit, acesta se vede atras intr-o infruntare periculoasa cu enigmaticul inspector Licev, care impartaseste pasiunea lui pentru sah. La joc participa alte doua personaje ciudate -- frumoasa Ana Petrovna, care se indragosteste mereu de cine nu trebuie, si Rozental, un sahist genial care, in ajunul celui mai important turneu din cariera sa, ajunge in pragul nebuniei. Spethmann trebuie sa analizeze pozitia in care se afla si sa contracareze fortele implicate -- politice, istorice, sexuale -- inainte de a fi zdrobit de ele. Mutare cu mutare, el isi croieste drum spre adevar, intr-o magistrala partida de sah.


Carti similare cu Ultima mutare a regelui

Clubul mortilor

Clubul mortilor

de Charlaine Harris

mai mult
Obsesii

Obsesii

de Vernon Lee

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!