Abuzul si toxicodependenta. mecanisme, manifestari, tratament, legislatie

scrisa de Pavel Abraham, Daniela Baconi, Dan Balalau

Abuzul si toxicodependenta. mecanisme, manifestari, tratament, legislatie de Pavel Abraham, Daniela Baconi, Dan Balalau Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Medicala
Autor (i): Pavel Abraham, Daniela Baconi, Dan Balalau
Numar de pagini: 484 pagini
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Prezentare: Daunele majore aduse societatii de catre consumatorii de droguri, printre care deteriorarea morala si fizica, de multe ori ireversibila, cu pierderea unui potential uman important, procentul mare de crestere a infractionalitatii, ca si dorinta aproape unanima a acestora de a-si face prozeliti, reprezinta motive suficiente pentru ca un grup de specialisti din diverse domenii de activitate - farmacisti, medici, bioingineri, chimisti, biologi, juristi - sa aiba initiativa conceperii acestei lucrari. Astfel, in scopul precis al combaterii pericolului acestui mare flagel, in primele capitole sunt prezentate detaliat principalele substante cu potential de abuz cu pcaracteristicile toxicodependentei si tratamentul intoxicatiei respective, iar apoi date statistice privind consumul de droguri, precum si reglementarile legislative in domeniu la nivel european si national.

Cuprins: Euforice si stupefiante. Substante de abuz cu actiune stimulanta centrala. Halucinogene. Toxicomanii medicamentoase. Inhalanti. Steroizi anabolizantiDroguri ale cotidianului. Date statistice privind consumul de droguri. Reglementari si legislatie. Anexe.

Adresabilitate: Farmacisti, specialisti in toxicologie, farmacologi, medici, chimisti, biologi, bioingineri, juristi.

Euforice si stupefiante. Substante de abuz cu actiune stimulanta centrala. Halucinogene. Toxicomanii medicamentoase. Inhalanti. Steroizi anabolizantiDroguri ale cotidianului. Date statistice privind consumul de droguri. Reglementari si legislatie. Anexe.


Carti similare cu Abuzul si toxicodependenta. mecanisme, manifestari, tratament, legislatie

Masaj pentru sanatate

Masaj pentru sanatate

de Chen Zhaoguang

mai mult
Simptome cheie ale materiei medica (vol.2)

Simptome cheie ale...

de Adolph Von Lippe

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!