Kremlinul de zahar

scrisa de Vladimir Sorokin

Kremlinul de zahar de Vladimir Sorokin Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Kremlinul de zahar 14 lei *
Kremlinul de zahar 20 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Vladimir Sorokin
Numar de pagini: 208 pagini
ISBN: 9789736697739
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Dupa romanul Ziua opricinicului, Sorokin marturisea intr-un interviu acordat revistei germane Spiegel: „Bineinteles ca e un roman despre prezent, iar el nu poate fi descris decat cu mijloacele satirei; inca traim intr-un stat ale carui fundamente au fost create de Ivan cel Groaznic.“

 

 

Kremlinul de zahar nu face exceptie de la programul lui Sorokin, o distopie din care nu lipsesc nici satira, nici parodicul si nici disponibilitatea nestapanita a autorului pentru experiment stilistic si creativitate la nivelul limbajului. Sorokin nu lucreaza cu jumatati de masura, obscenul si grotescul fac, de asemenea, parte din arsenalul sau, sarjand si scuturand realitatile tulburi ale prezentului — fie ele camuflate sub straturi multiple de virtuoase procedee literare. in Kremlinul de zahar, violenta este fapt divers, cultura pare sa se stinga de bunavoie, iar elita si, deopotriva, poporul se bucura de libera circulatie si de raspandirea cocainei.


Carti similare cu Kremlinul de zahar

A doua carte de rasul lumii

A doua carte de rasul...

de Mircea Georgescu

mai mult
Meserie!

Meserie!

de David Lodge

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri

Alte carti ale autorului

Inimile celor patru

Inimile celor patru


mai mult

Viscolul

Viscolul


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!