Bebe, hai la joacă!

scrisa de Cătălina Bucur

Bebe, hai la joacă! de Cătălina Bucur Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Bebe, hai la joacă! 53.55 lei *
Bebe, hai la joacă! 63.75 lei *
Bebe, hai la joacă! 79.05 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Cătălina Bucur
Numar de pagini: 304 pagini
ISBN: 978-606-44-0911-9
Anul aparitiei: 2021
Descriere: O carte amuzantă, blândă și plină de idei, scrisă ca de la părinte la părinte, despre cum le putem face cunoștință cu lumea celor mai mici membri ai familiei: prin joacă.

Nou-născuții doar mănâncă și dorm, nu-i așa?

Cuuum să nu?! Cine încă mai crede asta nu i-a pus la încercare… S-ar putea să aveți o surpriză încă din primele zile de viață ale micuțului: între lăpticul numărul 12, somnicul numărul 7 și scutecul numărul 23, e posibil să existe un timp consistent în care bebelușul să aibă un chef nebun de explorat și descoperit lumea. Și atunci… oare ce să îi oferiți? Poate o eșarfă mătăsoasă și un ciucure de lână, care să îl ajute să descopere varietatea texturilor. Poate o zornăitoare delicată, care să îi stimuleze orientarea în spațiu și percepția sunetului. Pe la 6 luni, poate chiar o tavă plină cu orez, în care să se tăvălească după pofta inimii. (Merită să investiți într-un aspirator bun, fiindcă pentru o jumătate de oră, veți avea cel mai fericit bebeluș din lume!) Iar ceva mai încolo, când va fi mai măricel, poate o „ușă lipicioasă“, o „stație de tobogane“ sau o „spălătorie de piese de construit“. Toate sunt perfecte pentru exersarea dexterității, a motricității fine și grosiere, pentru dezvoltarea atașamentului și, mai ales, pentru distracție maximă.

Așa că pe locuri, fiți gata… start bebejoaca!


Carti similare cu Bebe, hai la joacă!

Ariciul confuz

Ariciul confuz

de Dick King Smith

mai mult
Micul Prinţ

Micul Prinţ

de Antoine De Saint-Exupery

mai mult
Cartea bunătății

Cartea bunătății

de Cristina Andone

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!