Idila hipnotizatoarei

scrisa de Liane Moriarty

Idila hipnotizatoarei de Liane Moriarty Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Trei
Autor (i): Liane Moriarty
Traducator (i): Monica Vlad
Numar de pagini: 544 pagini
ISBN: 978-606-40-0995-1
Anul aparitiei: 2021
Descriere: Ellen O’Farrell practica hipnoza în cabinetul său amenajat într-o casă elegantă pe care a moștenit-o de la bunicii ei, aflată la malul mării. Are o viață împlinită, dar un istoric sentimental tumultuos. E împăcată cu asta, însă cochetează și cu ideea unei relații de lungă durată. Ceea ce o face să fie optimistă atunci când îl cunoaște pe Patrick. E atrăgător, singur, are o slujbă și, cel mai important, pare că atracția e reciprocă. Și vine momentul de care Ellen se teme cel mai tare: Patrick vrea o discuție serioasă. Pregătită pentru ce e mai rău, Ellen rămâne plăcut surprinsă: află că fosta iubită a lui Patrick îl hărțuiește. I se pare interesant că are o legătură amoroasă cu un bărbat atât de dorit și e nerăbdătoare să afle cât mai multe despre acea femeie. De fapt, i-ar plăcea să o întâlnească. Însă lucrul pe care Ellen nu-l știe este că întâlnirea lor a avut deja loc.

"O poveste plină de căldură, emoție, umor fin – și nu în ultimul rând, cu un puternic efect terapeutic." – USA Today

„Moriarty a creat o eroină fermecătoare, foarte pricepută la a rezolva problemele clienților săi. Ea însă ezită când vine vorba să oprească spirala amețitoare în care s-a transformat viața sa." – Booklist

„Un roman hipnotizant." – Family Circle


Carti similare cu Idila hipnotizatoarei

Toți copiii librăresei

Toți copiii librăresei

de Veronica D. Niculescu

mai mult
Capatul lumii

Capatul lumii

de Leon Iosif Grapini

mai mult
Dulciuri amare

Dulciuri amare

de Roopa Farooki

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!