Unul dintre noi urmează

scrisa de Karen M. McManus

Unul dintre noi urmează de Karen M. McManus Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Herg Benet
Autor (i): Karen M. McManus
Traducator (i): Cristina Nemerovschi
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 978-606-763-286-6
Anul aparitiei: 2020
Descriere: Continuarea îndelung așteptată a thrillerului despre care vorbește toată lumea, bestseller-ul New York Times Unul dintre noi minte! Acum există un nou mister de rezolvat la Liceul Bayview și un set complet nou de reguli.

Haide, Bayview, știi că ți-a lipsit asta.

O mulțime de aplicații dedicate bârfelor au răsărit una după alta de la moartea lui Simon, dar în anul care a trecut de când Cei patru din Bayview și-au demonstrat nevinovăția nimeni nu a reușit cu adevărat să învârtă caruselul zvonurilor răutăcioase așa cum o făcea el. Problema este că nimeni nu cunoaște secretele tuturor, cele mai ascunse dintre ele.

Până acum.

De data aceasta nu e o aplicație – este un joc.

Adevăr sau provocare.

Phoebe devine prima țintă. Dacă alegi să nu joci, implicit ai ales Adevăr. Iar al ei se dovedește șocant.

Urmează Maeve, iar ea ar trebui să știe deja – mereu e indicat să alegi Provocare.

Cam pe când Knox e și el luat în vizor, lucrurile au devenit deja periculoase. Provocările sunt mortale, iar Maeve a aflat un lucru important de la Bronwyn în urmă cu un an: nu te poți baza niciodată pe poliție. Nu îți va oferi ajutorul, nu te va proteja.

Simon e de mult ieșit din peisaj, dar altcineva din Liceul Bayview este hotărât să-i ducă moștenirea mai departe. De data asta, cu un set nou de reguli.

“Puțini reușesc să stăpânească arta suspansului așa cum o face McManus.” (Entertainment Weekly)

“Un thriller de la unul dintre cei mai buni autori de cărți de suspans pentru adolescenți, Unul dintre noi urmează îți aduce surprize șocante și răsturnări de situație la care nu te-ai fi așteptat niciodată.” (PASTE)


Carti similare cu Unul dintre noi urmează

Frica

Frica

de Michael Crichton

mai mult
Colorado kid

Colorado kid

de Stephen King

mai mult
Oscar wilde si ringul mortii

Oscar wilde si ringul...

de Gyles Brandreth

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!