Găsește-mă

scrisa de André Aciman

Găsește-mă de André Aciman Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Găsește-mă 39.51 lei *
Găsește-mă 40.79 lei *
Găsește-mă 42.95 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): André Aciman
Traducator (i): Mihaela Ghita
Numar de pagini: 296 pagini
ISBN: 978-973-46-8352-9
Anul aparitiei: 2021
Descriere: Continuarea bestsellerului Strigă-mă pe numele tău

Poate că poveştile de iubire nu se termină niciodată – aceasta pare a fi ideea ce stă la baza noului roman al lui André Aciman, Găseşte-mă. Îl reîntîlnim aici pe Elio Perlman, protagonistul din Strigă-mă pe numele tău, la zece ani după încheierea scurtei şi tumultuoasei sale relaţii cu Oliver. Elio, devenit un pianist de succes, se mută la Roma, unde e vizitat de tatăl său, Sami Perlman, care se îndrăgosteşte în tren de o tînără pe nume Miranda. Peste alţi ani, Elio va ajunge la Paris şi, odată cu trecerea timpului, o întîlnire cu Oliver, prima sa iubire, devine inevitabilă.

Găseşte-mă nu este însă o simplă continuare a poveştii din Strigă-mă pe numele tău. Este un roman de sine stătător, cu o mai amplă anvergură spaţio-temporală, în care Aciman explorează feluritele faţete şi vîrste ale iubirii cu aceeaşi fineţe a detaliilor şi aceeaşi tensiune emoţională ce l-au făcut cunoscut în întreaga lume.

„Găseşte-mă este o meditaţie lirică despre mutarea forţată într-un alt loc după ce distracţia s-a terminat, despre misiunea sisifică de a încerca să recreezi vraja unei pasiuni a tinereţii.” (The New York Times Book Review)

„Nu e nevoie să citeşti bestsellerul lui Aciman din 2007, Strigă-mă pe numele tău, ca să te îndrăgosteşti imediat de această continuare sexy şi melancolică. Deşi legată de cea dintîi, este o carte de sine stătătoare, o minunată odă închinată trecerii timpului, forţei stăruitoare a iubirii adevărate şi chinului singurătăţii.” (BuzzFeed)

„Aciman le dăruieşte cititorilor o superbă poveste de iubire din secolul XXI, o reflecţie asupra amintirii lucrurilor din trecut şi asupra curajului de a înfrunta viitorul.” (Library Journal)

„Aciman scrie despre dorinţă cu o onestitate tranşantă, descriind cu aceeaşi claritate interacţiunile erotice şi pe cele emoţionale. Sexul poate fi sau nu tandru, relaţiile pot fi de durată sau pasagere, dar sînt întotdeauna complexe, cu multe straturi ascunse.” (The Boston Globe)


Carti similare cu Găsește-mă

Kim

Kim

de Rudyard Kipling

mai mult
Pe muchie de cutit

Pe muchie de cutit

de William Somerset Maugham

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!