În jurul lumii în 60 de secunde

scrisa de Nuseir Yassin

În jurul lumii în 60 de secunde de Nuseir Yassin Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
În jurul lumii în 60 de secunde 55.25 lei *
În jurul lumii în 60 de secunde 65 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Lifestyle
Autor (i): Nuseir Yassin
Traducator (i): Otilia Tudor
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-606-789-241-3
Anul aparitiei: 2020
Descriere: AVENTURA NAS DAILY — 1000 DE ZILE . 64 DE ȚĂRI.

O carte despre surprinzătoarea călătorie de 1000 de zile a lui Nuseir Yassin, având la bază seria video Nas Daily, cu peste 13 milioane de fani pe Facebook

În 2016, Nas a pornit într-o călătorie de 1000 de zile prin lume. Dar nu s-a îndreptat către obișnuitele atracții turistice, pentru că a vrut să cunoască oameni reali și să vadă locurile pe care le numesc ei „acasă" — de la sate din Africa și mahalale din India până la zgârie-norii din Singapore și deșerturile Australiei.
În fiecare zi a călătoriei, Nas a încărcat pe Facebook câte un clip de 60 de secunde, ilustrând lucrurile uluitoare, cumplite, însuflețitoare sau de-a dreptul surprinzătoare care se petrec în lume.
În jurul lumii în 60 de secunde este uneori un portret izbitor al celor mai neumblate locuri din lume, alteori o explorare emoționantă a inimii omenești, sub forma unei colecții de povești optimiste și fotografii uluitoare.

"Franchețea autorului este remarcabilă, iar bucuria cu care-și asumă riscuri este contagioasă (…) Pasiunea lui autentică de a căuta cu râvnă dincolo de atracțiile turistice obișnuite este irezistibilă." – Kirkus Reviews


Carti similare cu În jurul lumii în 60 de secunde

Evita. Viața secretă a Evei Perón

Evita. Viața secretă a...

de Marysa Navarro, Nicholas Fraser

mai mult
Revelatie pe amazon

Revelatie pe amazon

de Petru Popescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!