Tot acest timp

scrisa de Mikki Daughtry, Rachael Lippincott

Tot acest timp de Mikki Daughtry, Rachael Lippincott Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Litera
Autor (i): Mikki Daughtry, Rachael Lippincott
Traducator (i): Mirella Acsente
Numar de pagini: 368 pagini
ISBN: 978-606-33-6719-9
Anul aparitiei: 2020
Descriere: Kyle și Kimberly au fost cuplul perfect în liceu, dar când Kimberly se hotărăște să se despartă de iubitul ei chiar în seara petrecerii de absolvire, întreaga lume a lui Kyle se sfârșește – la propriu. Cei doi suferă un accident de mașină, iar când se trezește din șoc, Kyle rămâne cu o traumă cerebrală. Kimberly a murit. Nimeni nu va putea înțelege ce simte cu adevărat.

Dar asta până o întâlnește pe Marley, o fată care suferă, la rândul ei, după o pierdere cumplită, pentru care se consideră vinovată. Când drumurile celor doi se intersectează, Kyle găsește curajul să i se destăinuie.

Pe măsură ce Kyle și Marley încearcă să-și vindece rănile unul altuia, între ei se dezvoltă niște sentimente mult mai puternice. Dar pe Kyle îl așteaptă un alt episod tulburător care îi va zdruncina liniștea pe care abia și-o recăpătase...


Carti similare cu Tot acest timp

Zilele amanţilor

Zilele amanţilor

de Corina Ozon

mai mult
Sex in (per)versiune clasica

Sex in (per)versiune...

de Simona Catrina

mai mult
Un barbat enigmatic

Un barbat enigmatic

de Dawn Stewardson

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!