Dragostea e scrisă în semne

scrisa de Kate Clayborn

Dragostea e scrisă în semne de Kate Clayborn Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Dragostea e scrisă în semne 40.41 lei *
Dragostea e scrisă în semne 44.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Kate Clayborn
Traducator (i): Simona Tatu
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 978-606-33-5564-6
Anul aparitiei: 2020
Descriere: Meg este o caligrafă talentată, cunoscută ca Planificatoarea din Park Slope. Ea concepe și desenează jurnale, invitații și mici opere de artă pentru elita new-yorkeză, dar mai are și un alt dar: înțelege semne pe care alții le trec cu vederea. De exemplu, când a stat față în față cu Reid și frumoasa lui logodnică, și-a dat seama că mariajul lor nu avea să dureze. E adevărat că nu prea s-a comportat ca o profesionistă când a ascuns un mesaj în programul lor pentru nuntă, dar era sigură că nu-l va descoperi nimeni. Nu avea de unde să știe cât de atent și obsedat de modele matematice era Reid.

După un an, Reid o găsește pe Meg în magazinul ei și vine să o întrebe de unde a știut că viitorul lui, atât de atent planificat, se prăvălise ca un castel de nisip. Meg, însă, are de terminat o lucrare, de salvat o prietenie care este în pericol și mai suferă și de un blocaj artistic, așa că nu prea are vreme pentru întrebările lui Reid – decât dacă el este de acord să o ajute să-și recapete inspirația.

Mergând prin New York în căutare de semne, cei doi își deschid sufletele și povestesc despre viață, muncă și regrete, încercând să ignore sentimentele care înfloresc între ei. Oricât de diferiți ar fi cei doi, semnele sunt clare – irezistibile, indiscutabile și prezente în toate mesajele pe care și le trimit unul altuia.

„Kate Clayborn este o scriitoare atentă și foarte talentată.“ - BookPage

„Personajele lui Clayborn sunt luminoase și nuanțate, dialogurile sunt rapide și inteligente, iar lumea pe care o construiește este caldă și primitoare.“ - Washington Post


Carti similare cu Dragostea e scrisă în semne

Fluturi (2 volume)

Fluturi (2 volume)

de Irina Binder

mai mult
Vesnicia ne asteapta

Vesnicia ne asteapta

de Francois Cheng

mai mult
Rosu de rubin (Culorile dragostei. Vol1)

Rosu de rubin...

de Kerstin Gier

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!