Postcapitalismul. Un ghid pentru viitorul nostru

scrisa de Paul Mason

Postcapitalismul. Un ghid pentru viitorul nostru de Paul Mason Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Postcapitalismul. Un ghid pentru viitorul nostru 26.91 lei *
Postcapitalismul. Un ghid pentru viitorul nostru 29.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Paul Mason
Traducator (i): Carmen Ardelean
Numar de pagini: 448 pagini
ISBN: 978-606-33-4475-6
Anul aparitiei: 2020
Descriere: De-a lungul ultimelor două secole, capitalismul a suferit schimbări permanente, în urma cărora s-a reorganizat și a devenit întotdeauna mai puternic. Analizând această istorie zbuciumată, Paul Mason susține că suntem la un pas de o schimbare uriașă și atât de profundă încât, de data aceasta, însuși capitalismul, sistemul extrem de complex pe baza căruia funcționează societăți întregi, va evolua în ceva cu totul nou.

În centrul acestor schimbări se află tehnologia informației, o revoluție care, așa cum afirmă autorul, are potențialul de a remodela fundamental noțiunile familiare de „muncă“, „producție“ și „valoare“, dar și de a distruge o economie bazată pe piețe și proprietate privată.

De fapt, potrivit lui Paul Masson, acest lucru se întâmplă deja. Reunind în acest volum reflecții inspirate de autori precum Thomas Piketty, David Graeber, Jeremy Rifkin și Antonio Negri, el ne arată cum putem construi o societate mai echitabilă și durabilă din rămășițele neoliberalismului.

Chiar dacă ești un fan al actualului sistem capitalist, ar fi o greșeală să ignori această carte. Căci Mason creează o fascinantă colecție de idei. - Financial Times

Mason pune cele mai interesante întrebări, fără să-i fie teamă de direcția în care s-ar putea duce totul. Nici nu mai țin minte când am citit ultima oară o carte care să reușească de asemenea manieră să pătrundă în jungla viziunilor politice și economice... - The Guardian


Carti similare cu Postcapitalismul. Un ghid pentru viitorul nostru

Marketing international

Marketing international

de Constantin Sasu

mai mult
Business minds

Business minds

de Tom Brown, Stuart Crainer

mai mult
Marketing 3.0

Marketing 3.0

de Philip Kotler

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!