Rămâi cu mine

scrisa de Ayobami Adebayo

Rămâi cu mine de Ayobami Adebayo Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Rămâi cu mine 33 lei *
Rămâi cu mine 44 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Art
Autor (i): Ayobami Adebayo
Traducator (i): Iulia Gorzo
Numar de pagini: 392 pagini
ISBN: 9786067106442
Descriere: De la începutul relației lor, Yejide și Akin au fost de acord: poligamia nu e pentru ei. Dar după patru ani de căsnicie – și nenumărate vizite la doctori, specialiști în fertilitate și diverși tămăduitori, după leacuri improbabile și combinații ciudate de ierburi –, rodul iubirii celor doi întârzie să apară. Yejide nu-și face probleme – are tot timpul din lume să rămână însărcinată. Însă rudele sale sunt de altă părere: într-o zi, pe nepusă masă, tinerei îi este prezentată cea de-a doua nevastă a soțului ei. Șocată, furioasă și roasă de gelozie, Yejide știe că singura modalitate de a-și salva căsnicia e să rămână însărcinată.

Desfășurându-se pe fundalul revoltelor politice și sociale din Nigeria anilor ʼ80, cartea rezonează cu vocile, culoarea, bucuriile și fricile societății pe care o surprinde. Adébáyò scrie o poveste devastatoare despre fragilitatea iubirii conjugale și distrugerea unui cămin, despre durere și cât de mult poți sacrifica în numele unei familii și, nu în ultimul rând, despre ce înseamnă să fii mamă.

„Pătimașă, captivantă, pe scurt, minunată.“ - Margaret Atwood

„Puternic magnetică. În siajul marilor cărți ale lui Chinua Achebe și Chimamandei Ngozi Adichie. Un portret perfect contemporan și profund emoționant al unei căsnicii.“ - The New York Times Book Review

„O manifestare senină și generoasă a spiritului feminin.“ - The Guardian

„Conținând elemente de fabulă, o poveste de dragoste, o dramă de familie și un strop de mister, Rămâi cu mine are câteva ceva pentru aproape toată lumea, fără să semene, în același timp, cu nimic altceva.“ - Bustle


Carti similare cu Rămâi cu mine

Batalie in adincuri

Batalie in adincuri

de Douglas Reeman

mai mult
Stapanul diamantelor

Stapanul diamantelor

de Jacques Futrelle

mai mult
Lentoarea

Lentoarea

de Milan Kundera

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!