Un nou început

scrisa de Mona Kasten

Un nou început de Mona Kasten Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Bookzone
Autor (i): Mona Kasten
Traducator (i): Paula-Denisa Babici
Numar de pagini: 400 pagini
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Allie fuge de trecut și de regulile mamei sale. Kaden trăiește în trecut și face regulile care nu permit nimănui să ajungă la inima sa. Allie își dorește un nou început. Kaden este ocupat să construiască ziduri cât mai înalte în jurul sufletului său. Povestea clasică de iubire neîmplinită? Mai degrabă o iubire imposibilă. Poate că vei găsi cartea scrisă de Mona Kasten la categoria de cărți de dragoste, dar povestea va rămâne imprimată pe inima ta după ce o vei citi. Pentru că îți va demonstra cât de ușor este să începi din nou, să vindeci o inimă frântă, să întâlnești dragostea unde nu te aștepți.

Care sunt regulile la care ține atât de mult Kaden?

“1. Nu mă deranja cu chestiile tale de fete!
2. Ține-ți gura închisă dacă agăț pe cineva!
3. Nu există nicio șansă ca noi doi să ne cuplăm.”

Allie le încalcă pe toate. Nu pentru că își propune asta, dar magnetismul dintre ei este mai puternic decât credea. Așa că regulile devin provocări.

“Judecând după durerea de cap, noaptea trecută nu fusese doar un vis, nici halucinație și nici iluzie. Am zâmbit privindu-l. Arăta liniștit când dormea. Nu părea distant sau dur. Buzele erau ușor deschise, iar părul îi stătea în toate direcțiile. Am zâmbit și am decis să fac momentul acesta să dureze cât mai mult posibil. Apoi i-am simțit degetele pe pielea dezgolită. Am înghețat. Tricoul mi se ridicase în timpul nopții, iar pătura era undeva la capătul patului, printre picioarele noastre.”


Carti similare cu Un nou început

Primăvară în Toscana

Primăvară în Toscana

de Santa Montefiore

mai mult
Valurile iubirii

Valurile iubirii

de Anita Shreve

mai mult
Doamna leului

Doamna leului

de Julie Garwood

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!