Istoria secretă

scrisa de Donna Tartt

Istoria secretă de Donna Tartt Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Istoria secretă 25.82 lei *
Istoria secretă 29.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Donna Tartt
Traducator (i): Magda Groza
Numar de pagini: 864 pagini
ISBN: 978-606-33-4519-7
Anul aparitiei: 2020
Descriere: Sub influența charismaticului lor profesor de limbi clasice, un grup de tineri inadaptați, inteligenți și excentrici de la un colegiu de elită din New England descoperă un mod de a gândi și de a trăi cum nu se poate mai diferit de existența banală a contemporanilor lor. Dar când depășesc granițele moralității, viața lor se schimbă profund și pentru totdeauna, și descoperă cât de greu poate fi să trăiești cu adevărat și cât de ușor este să ucizi.

Donna Tartt, câștigătoare a Premiului Pulitzer pentru romanul Sticletele, s-a impus ca o autoare extrem de talentată cu Istoria secretă, un roman remarcabil – convingător și elegant, dramatic și ludic, un adevărat clasic contemporan.

Excelent; în loc de obișnuitul mix de sex, droguri și rock-and-roll din colegiu, Donna Tartt a descoperit o inimă a întunericului împietrită și înfiorătoare, demnă de tragedia greacă; un roman alert și plin de tensiune... un thriller care dă de gândit. - Newsday

Un roman tulburător, captivant, genial. - The Times


Carti similare cu Istoria secretă

Lasa-ma sa te iubesc

Lasa-ma sa te iubesc

de Jennifer L. Armentrout

mai mult
Invierea generalului sanchez

Invierea generalului...

de Cristovam Buarque

mai mult
Cântecul lebedelor

Cântecul lebedelor

de Kelleigh Greenberg-Jephcott

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!