Catedrala Mării

scrisa de Ildefonso Falcones

Catedrala Mării de Ildefonso Falcones Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Rao
Autor (i): Ildefonso Falcones
Traducator (i): Ileana Scipione
Numar de pagini: 576 pagini
ISBN: 9789731037134
Anul aparitiei: 2008
Descriere: În secolul al XIV-lea, pe când Barcelona este un oraș aflat în plină ascensiune, cei care trăiesc în Ribera, o mahala simplă de pescari, hotărăsc să ridice templul cel mai măreț închinat vreodată Fecioarei Maria, Santa Maria del Mar, Sfânta Maria a Mării.

În paralel se desfășoară povestea vieții tânărului Arnau, un șerb care fuge de pe pământurile lordului său și se refugiază în Barcelona, devenind un om liber și bogat. Dar, atrăgând invidia unui grup de aristocrați, va ajunge în cele din urmă în mâinile Inchiziției.

Din această lume marcată de intoleranță religioasă, ambiții materiale și diferențe sociale se urzește o intrigă plină de suspans, violență și pasiune care recreează clarobscurul perioadei feudale.


Carti similare cu Catedrala Mării

Ochii jupanitei

Ochii jupanitei

de Rodica Ojog-Brasoveanu

mai mult
Să-mi trimiți un cuvânt din când în când

Să-mi trimiți un...

de Orlando Figes

mai mult
Comisarul

Comisarul

de Sven Hassel

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!