Un loc uitat de lume

scrisa de Jona Jeffrey

Un loc uitat de lume de Jona Jeffrey Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Alcris
Autor (i): Jona Jeffrey
ISBN: 9789736466151
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Eroii principali ai acestei colectii sunt cei care au trecut deja printr-o casatorie din care au rezultat unul sau mai multi copii si care doresc sa-si refaca viata sentimentala, nestirbind cu nimic dragostea pentru copii. Experienta de viata dezvaluita in cele 160 de pagini ale romanului.

Sa se angajeze ca bucatareasa cand era de fapt infirmiera si nu se atinsese in viata ei de o cratita, iata provocarea in care se lanseaza Fiona pentru a-si insoti nepotul in Australia. Aici o asteapta Steve Manning, un barbat aspru si exigent, care revendica paternitatea copilului. Ciudat tata, de fapt, acest barbat obisnuit cu viata dura de la ferma, incapabil sa manifeste tandrete. Fiona decide atunci sa nu-l mai scape din ochi.


Carti similare cu Un loc uitat de lume

Steaua magilor

Steaua magilor

de Florence L. Barclay

mai mult
Despre dragoste si alti demoni

Despre dragoste si...

de Gabriel Garcia Marquez

mai mult
Vanturi tomnatice

Vanturi tomnatice

de Janette Oke

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!