Omul care voia să fie fericit

scrisa de Laurent Gounelle

Omul care voia să fie fericit de Laurent Gounelle Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Omul care voia să fie fericit 29.75 lei *
Omul care voia să fie fericit 29.75 lei *
Omul care voia să fie fericit 35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Laurent Gounelle
Traducator (i): Diana Morarasu
Numar de pagini: 160 pagini
ISBN: 978-606-400-672-1
Anul aparitiei: 2019
Descriere: "Captivant şi revelator!" - Europe 1

Aproape de finalul vacanţei sale în Bali, Julian, profesor de şcoală generală, hotărăşte să viziteze un vindecător în vârstă pe nume Samtyang. Deşi nu suferă de nicio boală, Julian vrea neapărat să-l întâlnească pe înțelept, fie şi numai pentru că se bucură de o faimă internaţională. Diagnosticul lui Samtyang e de o simplitate dezarmantă: Julian este sănătos, dar… nefericit.
Posesor al unei înţelepciuni ce pare infinită, bătrânul lasă impresia că-l cunoaşte pe Julian mai bine decât se cunoaşte el însuşi. Iar lumina pe care o aruncă asupra vieţii lui îl determină pe profesorul cel nefericit să se angajeze în cea mai captivantă aventură: călătoria descoperirii de sine.
În timpul întâlnirilor cu Samtyang, pline de discuţii şi provocări ingenioase, Julian descoperă fricile şi credinţele false care îl fac să sufere. Cu ajutorul bătrânului maestru, tânărul ucenic dornic de iluminare descoperă cheia unei vieţi împlinite şi fericite.

"Omul care voia să fie fericit ne arată cât de uşor poate deveni realitate un lucru în care credem. O carte modernă şi accesibilă." - Psychologies Magazine

"Viaţa cotidiană ne este marcată de tot felul de crize şi avem cu toţii nevoie de ceva care să ne ridice moralul. Aşa se explică succesul extraordinar al acestui roman scris de Laurent Gounelle, specialist în coaching personal." – Elle

"Una dintre lecţiile esenţiale oferite de Omul care voia să fie fericit este că trebuie să înveţi
să iei decizii." - France Inter

"Laurent Gounelle ne face să înțelegem cât de importantă este descoperirea de sine." - France Soir


Carti similare cu Omul care voia să fie fericit

N-ai sa mori

N-ai sa mori

de Kathrin Schmidt

mai mult
Al nostru este cerul

Al nostru este cerul

de Luke Allnutt

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!