Eleanor Oliphant se simte excelent

scrisa de Gail Honeyman

Eleanor Oliphant se simte excelent de Gail Honeyman Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Eleanor Oliphant se simte excelent 22.94 lei *
Eleanor Oliphant se simte excelent 26.98 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Gail Honeyman
Traducator (i): Ana Cristina Popa
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 978-606-890-539-6
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Uimitorul roman de debut al lui Gail Honeyman prezintă povestea unei fete care a învăţat să supravieţuiască, fără să ştie însă cum să trăiască sau să iubească. Eleanor Oliphant, o femeie în vârstă de 30 de ani, duce o viață simplă. Ea poartă aceleași haine în fiecare zi, mănâncă aceeași mâncare la masa de prânz și cumpără invariabil o pizza şi două sticle de votcă pentru weekend, pe care îl petrece pălăvrăgind la telefon cu Mami. Lumea sa rigidă şi ordonată este întoarsă pe dos încă de la începutul romanului, iar călătoria ca un roller coaster care urmează este nu numai sfâşietor de tristă, ci și înduioşător de amuzantă.


Carti similare cu Eleanor Oliphant se simte excelent

Cimitirul

Cimitirul

de Adrian Telespan

mai mult
Despre frumusete

Despre frumusete

de Zadie Smith

mai mult



Recenzii

artasimplitatii artasimplitatii pe 2019-07-29 11:49:02 Rating:

V-aţi întrebat vreodată cât “BINE” se ascunde de fapt în spatele celebrului răspuns care ne este mereu sevit de către cei din jur la întrebarea “Ce faci? Cum eşti?” Ce poartă fiecare om în sufletul lui, ce povestea are, ce-l bucură cu adevărat, ce-l supără cel mai tare, cât din ceea ce se vede la suprafaţă vine din interior? Acestea sunt întrebările cu care m-a lăsat Eleanor,...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!