Povestitorul

scrisa de Jodi Picoult

Povestitorul de Jodi Picoult Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Povestitorul 40.41 lei *
Povestitorul 44.49 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Jodi Picoult
Numar de pagini: 450 pagini
ISBN: 978-606-33-3465-8
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Sage Singer este brutăreasă. Lucrează noaptea pentru a pregăti pâinea și produsele de patiserie pentru a doua zi, încercând să scape de singurătate și să uite de moartea mamei sale. Când Josef Weber, un bărbat în vârstă din grupul de sprijin emoțional la care participă Sage, începe să vină din ce în ce mai des la brutărie, între ei se naște o prietenie improbabilă. În ciuda diferențelor, ei văd unul în celălalt cicatricile ascunse pe care ceilalți nu le pot vedea.

Totul se schimbă însa în ziua în care Josef îi marturisește un secret de mult îngropat, pe care nimeni altcineva din oraș nu l-ar fi suspectat, și îi cere lui Sage o favoare extraordinară. Dacă acceptă, ea se va confrunta nu doar cu repercusiuni morale, ci și cu unele legale. Cu propria identitate pusă sub semnul întrebarii, Sage începe să se îndoiască de viața sa și a familiei sale. Când alegerea morală devine imperativ morală și care este granița dintre pedeapsa și dreptate, iertare și milă?

În acest roman emoționant, Jodi Picoult explorează cu eleganță alegerile pe care le facem pentru a ne proteja familia și pentru a împiedica trecutul să ne dicteze viitorul.


Carti similare cu Povestitorul

Sorgul rosu

Sorgul rosu

de Mo Yan

mai mult
Iluzionistul

Iluzionistul

de Hari Kunzru

mai mult
Fortareata

Fortareata

de Hernadi Gyula

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!