Sunt 2! Nu e pacaleala!

de / April 1st, 2011 / 120 vizualizari

Va aduc la cunostinta dragilor, si nu e pacaleala!, ca vom premia 2 serial readeri pentru luna care tocmai s-a incheiat. Pentru ca amandoi au fost activi in luna martie – carti propuse, comentarii in site si in blog, recenzii, carti citite – vor primi fiecare cate o carte*.

Cei doi sunt:

o9iubire – va primi cartea Don Giovanna, scrisa de Amanda Prantera

Livux –  va primi cartea 7 crime la Roma, scrisa de Guillaume Prevost

Va asteptam cu un mail pe [email protected] cu datele voastre pentru a va trimite cartile!

*Cartile pe care le oferim sunt in functie de castigator/castigatoare. Daca este o castigatoare va fi o carte pentru ea, daca va fi castigator… stiti voi! Astazi ii avem pe amandoi.

Va asteptam si in aprilie cu propuneri, recomandari, comentarii, recenzii. Orice actiune in site sau in blog va va ajuta sa primiti cadou o carte la final de luna. Ati citit cartea lunii? Puteti incepe cursa pentru cadoul nostru!

Va dorim un aprilie minunat!

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul precedent

3 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare