Concurs “chic & smart”

de / March 4th, 2014 / 417 vizualizari

Serial Readers, SASHaccessories si Pretty Baby Names te invita la concurs!

Asteptam cu nerabdare zilele calde si parfumate de primavara. Zilele in care vom inghesui hainele groase adanc in dulap si vom scoate la suprafata rochiile colorate, bluzele diafane si pantofii chic. Accesoriile vor sa-si arate din nou sclipirile si primavara, credem noi, e momentul in care se asorteaza cel mai bine cu zambetele noastre.

Saptamana trecuta stateam de vorba cu prietenele noastre de la SASHaccessories si Pretty Baby Names si ne-am spus ca ar trebui sa intampinam noul anotimp ca la carte, cu un cadou – simbol al primaverii, pe care sa-l daruim uneia dintre cititoarele noastre chic.

Dragelor, acesta este cadoul pe care l-am pregatit: un colier special creat pentru acest concurs de catre SASHaccessories, o carte oferita de noi, Serial Readers, si piesa de rezistenta, un mesaj pentru cititoarele noastre chic “desenat” de Pretty Baby Names.

*Pentru mai multe accesorii SASHaccessories si Pretty Baby Names, va invitam sa le vizitati siturile sau paginile de facebook. De asemenea, daca doriti sa comandati unul dintre aceste accesorii, nu ezitati sa le contactati pe fete!

Daca premiul v-a cucerit, haideti sa va spunem si ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie la concurs. Vor fi 3 lucruri, ca doar e luna a 3a si avem 3 accesorii pe care orice cititoare ar trebui sa le aiba:

1. Raspundeti la intrebarile: ce accesorii va plac cel mai mult (cercei, coliere, bratari etc.) si care este cartea pe care o cititi acum?

2. Daca nu sunteti deja fani ai paginilor noastre de facebook, va asteptam cu cate un like pe fiecare dintre ele:
SASHaccessories: https://www.facebook.com/sashaccessories
Pretty Baby Names: https://www.facebook.com/PrettyBabyNames
Serial Readers: https://www.facebook.com/serialreadersro

3. Dati un share concursului pe profilul vostru de Facebook.

Un concurs:

SR  PrettyBabyNames  Sashaccessories

Detalii concurs:
– Concursul se desfasoara in perioada 4 – 12 martie 2014;
– Participa la concurs toti cei care au raspuns la intrebari – printr-un comentariu la acest articol, au acordat Like paginilor noastre de Facebook si au dat share concursului pe pagina lor de Facebook;
– Castigatorul va fi ales cu Random.org;
– Castigatorul poate fi atat o doamna, cat si un domn… pentru doamna lui;
– Castigatorul va fi anuntat pe 14 martie 2014 intr-un post dedicat;
– Castigatorul va primi mail de confirmare la care va trebui sa raspunda cu adresa de livrare a premiului. In cazul in care nu raspunde in termen de 5 zile vom alege alt castigator.

# # # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

59 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Concursuri

Concurs (ÎNCHEIAT): Halloween cu Stephen King

de / October 30th, 2016

UPDATE: Câștigătoarea concursului este Sabina Airinei (Nr. 97). Felicitări, Irina! Te așteptăm cu datele de contact (email contact@serialreaders.com sau mesaj pe pagina noastră de Facebook) ————————   Serial Readers și Editura Nemira vă invită la concurs! Cu ocazia acestui Halloween, am pregătit o...

Citeste mai mult