Concurs aniversar: 5 ani de Serial Readers

de / May 16th, 2014 / 471 vizualizari

Dragilor, va invitam la concurs!

Cu ocazia celor cinci anisori de activitate, ne-am gandit sa facem un concurs mai special, un concurs prin care sa va aducem mai aproape de scriitoarea noastra draga, cea care ne-a inspirat atunci, la incepuri, minunata Jane Austen. In urma cu cinci ani, cartea lunii era Mandrie si prejudecata. Acum, in urma voturilor voastre, cartea lunii este Ratiune si simtire. Mai multe despre noi aflati (daca nu ati aflat deja) in interviul acordat prietenilor de la Hyperliteratura, aici.

Urarile au inceput odata cu 1 mai si va multumim tare mult! Venim in intampinarea voastra cu 5 carti minunate, 5 carti scrise de Jane Austen, care speram sa va incante asa cum ne-au incantat pe noi.

Cele 5 premii:

–       3 exemplare Ratiune si simtire, de Jane Austen
–       1 exemplar Emma, de Jane Austen
–       1 exemplar Mandrie si prejudecata, de Jane Austen

Le multumim cu aceasta ocazie prietenilor nostri de la Editura Corint, le multumim pentru cartile minunate si pentru sustinere!

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia unuia dintre cele 5 premii?

  1. Lasati-ne intr-un comentariu un gand frumos, un gand de cititor… de ce cititi, de ce iubiti cartile.
  2. Acordati un like paginii editurii Corint, aici: https://www.facebook.com/corint.editura
  3. Recomandati concursul pe profilul vostru de Facebook si taguiti pagina noastra https://www.facebook.com/serialreadersro pentru a putea vedea si noi. 

Un concurs:

Serial Readers  Editura Corint

Detalii concurs:
– Concursul se desfasoara in perioada 16 – 27 mai 2014;
– Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti (cu random.org);
– Castigatorii vor fi anuntati pe 29 mai 2014 intr-un post dedicat;
– Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda cu adresa de livrare a premiului. In cazul in care nu primim raspunsuri in termen de 5 zile vom alege alti castigatori.

# # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

29 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare