Câștigătorul concursului: Seria de autor Raymond Chandler

de / February 22nd, 2016 / 350 vizualizari

Concursul nostru s-a încheiat!

Vă mulțumim pentru patricipare și pentru titlurile menționate. Multe dintre ele se află și pe listele noastre de lecturi sau le-am adăugat cu această ocazie! Vă invităm să fiți cu ochii pe situl prietenilor de la Editura Nemira, pregătesc multe noutăți care, cu siguranță, vă vor încânta și pe care veți dori să le așezați în bibliotecile voastre. Regele în galben este doar unul dintre titlurile pe care noi le recomandăm cu drag.

Raymond Chandler - concurs

Acum să vedem cine va primi pachetul format din cele 11 titluri semnate de Raymond Chandler. Iată numele ales de Random.org:

castigator concurs - raymond chandler

Alexandra Pop

Te felicităm, Alexandra! Să te bucuri de această serie și te așteptăm cu impresii pe site, pe paginile cărților.

Și vă felicităm pe voi, dragi prieteni! Ne bucurăm că ne-ați fost alături și de această dată și vă așteptăm în continuare cu toate cărțile deschise. Pe site, pe blog, pe pagina de facebook. Promitem și alte surprize!

Pe câștigătoare o așteptăm cu datele de contact pe adresa contact@serialreaders.com (sau mesaj pe pagina noastra de Facebook) pentru a-i putea trimite premiul.

Mulțumim prietenilor de la editura Nemira pentru cărțile oferite!

# # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Concursuri

Concurs (ÎNCHEIAT): Halloween cu Stephen King

de / October 30th, 2016

UPDATE: Câștigătoarea concursului este Sabina Airinei (Nr. 97). Felicitări, Irina! Te așteptăm cu datele de contact (email contact@serialreaders.com sau mesaj pe pagina noastră de Facebook) ————————   Serial Readers și Editura Nemira vă invită la concurs! Cu ocazia acestui Halloween, am pregătit o...

Citeste mai mult