Castigatorul concursului Camere de hotel

de / June 28th, 2015 / 198 vizualizari

Concursul nostru s-a incheiat! Va multumim pentru participare si pentru raspunsurile voastre minunate. Povestea primei carti, cartea aceea care ne-a schimbat lumea, este pentru fiecare dintre noi o amintire pretioasa. Aceea este cartea care ne-a fost fereastra catre alte si alte lumi. Cei care ne-au insuflat dragostea pentru lectura (celor mai multi dintre noi!) au fost parintii si bunicii, cartile lor ne-au ajutat sa fim cei care suntem astazi. Noi vom duce aceasta pasiune mai departe cu lecturile pe care le indragim si le recomandam. Una dintre ele ar putea fi prima cartea pentru cineva care inca nu a descoperit magia cititului. (Puteti citi raspunsurile participantilor aici.)

Si acum, pentru ca stiu ca sunteti curiosi sa aflati cine va primi cartea, iata si numele ales de Random.org:

castigator

Te felicitam, Catalina! Si va felicitam pe voi, dragi serial readeri. Sa cititi mult si sa spuneti mai departe. Cuvintele voastre, pasiunea voastra pentru carti le ajuta sa ajunga in bibliotecile cititorilor. Multumim pentru ca ne-ati fost alaturi si va mai asteptam!

Catalina, asteptam datele tale pe adresa [email protected] (sau mesaj pe pagina noastra de Facebook) pentru a-ti putea trimite premiul.

Multumim Anda pentru cartea oferita si iti dorim sa ai parte de multi cititori si inspiratie pentru viitoarele carti. Suntem alaturi de tine!

PS. Cartea Camere de hotel o puteti comanda de pe Libris aici sau de pe Elefant aici. Daca ati citit-o, va asteptam impresiile si/sau recenziile aici.

Serial Readers

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul precedent

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare