Castigatorii concursului “Carti de colorat pentru adulti”

de / August 24th, 2015 / 248 vizualizari

Concursul nostru s-a incheiat!

Va multumim, dragilor, pentru participare, pentru raspunsurile voastre frumoase. Pentru cei mai multi dintre noi, cititul este “arma secreta” intr-ale relaxarii. Am descoperit printre raspunsuri pasiuni care ma relaxeaza si pe mine, acele activitati care ma ajuta sa ma deconectez pentru cateva minute sau chiar ore. Desenul, muzica, filmele, dar si plimbarile sunt moduri sigure de relaxare. Sunt acele bucurii mici care ne aduc zambete mari.

Dar haideti sa vedem cine va primi cartile de colorat! Iata care sunt cei doi castigatori alesi de Random.org:

castigatori concurs

Loredana Buciumeanu (Milu) va primi Gradina secreta, de Johanna Basford
Corina D va primi Padurea fermecata, de Johanna Basford

Va felicitam, dragilor! Sa va relaxati colorand aceste minunate carti, sa gasiti timp pentru activitatile care va aduc zambete si bucurie.

Si va felicitam pe voi, serial readeri! Ne bucuram tare mult ca ati fost alaturi de noi si va asteptam in continuare asa cum obisnuim, cu bratele si cartile deschise.

Pe castigatoare le asteptam cu datele de contact pe adresa [email protected] (sau mesaj pe pagina noastra de Facebook) pentru a va putea trimite premiile.

Multumim prietenilor de la Diverta pentru cartile oferite!

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul precedent

3 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare