A fost iunie, este cadou…

de / July 1st, 2011 / 113 vizualizari

Va vine sa credeti ca e deja iulie? A trecut cea mai lunga zi din an. Au trecut zile cu ploi fara sfarsit, zile cu soare arzator… zile de tot felul. Pe langa vreme, am trecut in revista activitatea din iunie si cartea* noastra va merge catre Iris – pentru ca ne-au placut recenziile ei, pentru ca si-a completat profilul, pentru ca ne “spune” ce carti citeste si ce carti doreste sa mai citeasca. Este vorba de Dosarul Capri scrisa de Amanda Prantera.

Te asteptam cu un mail pe [email protected] cu datele tale pentru a-ti trimite cartea!

*Cartile pe care le oferim sunt in functie de castigator/castigatoare. Daca este o castigatoare va fi o carte pentru ea, daca va fi castigator… stiti voi!

Va multumim din nou pentru activitatea voastra, pentru ca sunteti alaturi de noi in club dar si in blog. Va multumim pentru propunerile minunate, pentru recenzii, pentru comentarii dar si pentru sugestiile voastre care ne ajuta sa facem clubul locul vostru de intalnire, locul in care sa reveniti zi de zi.

Stim ca cei mai multi dintre voi va pregatiti de vacanta si stim ca nu va va lipsi cel putin o carte din bagaj. Asteptam sa ne povestiti si noua, sa ne recomandati lecturi noi… Si, de ce nu, sa intrati in cursa de aceasta luna pentru a mai aseza o carte in bibiloteca.

PS. Ce parere aveti despre cartea lunii? Ati citit-o? Aveti de gand?

# # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

4 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare