Unde sunt? > Acasa > Autori > Iulia Crut

Biografie Iulia Crut


Iulia Crut Sunt fanPentru a deveni fanul acestui autor trebuie sa te autentifici.
Nume: Iulia Crut
Sex: Feminin
Data nasterii: 19 septembrie 1974
Locul nasterii: Roman
Biografie: Născută pe 19 septembrie 1974, la Roman, Iulia Cruț este absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității Al.I. Cuza din Iași.
Formarea ca psihoterapeut, cu specializare în hipnoză clinică și terapie ericksoniană, este completată, ca parte a dezvoltării personale, de practica meditației, a tehnicilor de mindfulness, Reiki, Qi-Gong, tehnici de eliberare emoțională.
Până în anul 2012 lucrează ca manager, atunci își începe și modelarea ca trainer și coach, un preambul la ceea ce avea să urmeze.
Cu prilejul participării la un curs de scriere creativă, susținut în 2012 de Vlad T. Popescu, începe să scrie, la început articole scurte, desprinse din realitatea proprie sau inspirate de oamenii cu care intră în contact.
Începând din 2012, practică psihoterapia și terapii complementare, pentru copii și adulți.
Susține cursuri de dezvoltare personală și terapie de grup, autocunoaștere, meditație și tehnici de mindfulness, ateliere de parenting și conferințe dedicate evoluției personale.
Copiilor le dedică proiecte speciale de-a lungul timpului, de la proiecte de public speaking ca Școala Voinicilor, împreună cu Maura Anghel, la grupuri de dezvoltare personală ca Rubik Club, un proiect dezvoltat îmreună cu psih. Roxana Mihăilă și grupuri de pregătire psihoemoțională pentru concursuri.
Autoare a cărților Trei săptămâni cu trei copii, prima ediție la editura Acum Info, 2015, Mandale vinecătoare, împreună cu Valentina Stănescu, editura Meditative Arts, 2016, Cum să nu ucizi joaca. Destine împlinite și vocație, editura Meditative Arts, 2016
Pe site-urile personale www.sanando.ro și www.jocdecopil.ro se regăsesc articole utile evoluției, educației cât și înregistrări ale emisiunilor TV la care a participat.

Carti publicate de Iulia Crut



Poll

Votati cartea lunii!