Unde sunt? > Acasa > Autori > Nadine Voindrouh

Biografie Nadine Voindrouh


Nadine Voindrouh Sunt fanPentru a deveni fanul acestui autor trebuie sa te autentifici.
Nume: Nadine Voindrouh
Sex: Feminin
Data nasterii: 24 februarie 1977
Website: https://nadinevoindrouh.com/
Biografie: "Am priceput, devreme în viață, că forma vieții noastre este dată de multitudinea de decizii, alegeri și renunțari pe care le aplicăm în fiecare zi și în fiecare secundă a situațiilor noastre de viață. Realitatea în care ne aflăm, aici și acum, reflectă nivelul de responsabilitate cu care ne-am raportat la viața noastră.

Noi alegem ce formă are viața noastră. Noi alegem, indiferent de cât de dramatică este sau a fost, viața noastră.

Cei mai mulți dintre noi nu sunt conștienți că real, ei sunt stăpânii vieților lor, mai ales copiii și parte dintre femei. De aceea am investit în propria mea asociație non-profit, pentru a putea face diverse programe de conștientizare a propriei valori/ a propriei vieți.
Dezvoltarea personală mi-a dat o noua șansă la viața, atunci când n-am știut încotro mergea viața mea, viața mea total separată de mine. Studiul minții și al emoțiilor, introspecția, solitudinea, reevaluarea m-au ajutat să mă reconstruiesc peste rămășițtele de om care eram.
Am devenit vorbitor inspirațional si trainer DreamBoard, fară să îmi dau seama. Tot ce imi doresc este să antrenez pe alții pentru a-și activa forța și curajul de a-și lua viața în mâini și de a deveni proprii lor stapani.
Te invit să folosești acest site ca pe încă unul din locurile în care vei gasi unelte folositoare pentru a da vieții tale forma pe care ți-o dorești.
Să fii bine, să fim bine !"

Nadine Voindrouh Apostolescu

Carti publicate de Nadine VoindrouhPoll

Votati cartea lunii!