Unde sunt? > Acasa > Autori > Sophia Amoruso

Biografie Sophia Amoruso


Sophia Amoruso Sunt fanPentru a deveni fanul acestui autor trebuie sa te autentifici.
Nume: Sophia Amoruso
Data nasterii: 20 aprilie 1984
Locul nasterii: San Diego, California
Website: http://www.nastygal.com/about-us
Biografie: Sophia Amoruso și-a petrecut anii adolescenței făcând autostopul, furând mărunțișuri și mâncând din tomberoane. Până să împlinească 22 de ani se resemnase cu munca, dar încă era falită, nu avea nicio perspectivă și se angajase într-un loc mediocru doar pentru că avea nevoie de asigurare medicală. Astfel a început să vândă haine vintage pe eBay.

Opt ani mai târziu, a fondat și a devenit director economic și director de creație al Nasty Gal, o companie care vinde online haine cu amănuntul și care valorează acum mai mult de 100 de milioane de dolari și are mai bine de 350 de angajați. În 2012, NastyGal a fost considerată de revista Inc. drept „comerciantul cu amănuntul cu cea mai mare creștere“.

Sophia nu a fost niciodată un CEO tipic și a scris #GIRLBOSS pentru cei din exterior (dar și din interior) care caută o cale unică spre succes, chiar și atunci când calea este foarte nesigură și presărată cu negativiști. #GIRLBOSS este prima carte a autoarei, iar banii câștigați de pe urma vânzării acesteia vor fi donați Fundației GIRLBOSS. Sophia Amoruso locuiește la Los Angeles.

Carti publicate de Sophia Amoruso

#Girlboss #Girlboss

Rating:Poll

Votati cartea lunii!