Unde sunt? > Acasa > Autori > John Izzo

Biografie John Izzo


John Izzo Sunt fanPentru a deveni fanul acestui autor trebuie sa te autentifici.
Nume: John Izzo
Sex: Masculin
Website: www.drjohnizzo.com
Biografie: John Izzo este unul dintre cei mai prestigiosi vorbitori pe teme de leadership, cultura corporatista, dezvoltare personala si responsabilitate sociala in afaceri din Statele Unite si din lume si, in acelasi timp, autor de bestselleruri, jurnalist si coach executive. In fiecare an, el este invitat sa vorbeasca la peste o suta de evenimente de gen din toata lumea.
Pe parcursul ultimilor douazeci de ani, el s-a adresat unui numar de peste un milion de persoane, a predat la doua universitati importante (Universitatea California din San Diego si Universitatea de Stat din Kent) si a ajutat peste sase sute de organizatii sa efectueze schimbari culturale sustenabile, cum ar fi WestJet, Tim Hortons, Hewlett Packard, TELUS, Applebee’s, IBM, Walmart, Mayo Clinic si Clorox. Activitatea sa a fost prezentata de importante posturi de televiziune precum CNN, CBC si in publicatiile Wall Street Journal, Fast Company si Maclean’s.
John Izzo a obtinut o diploma in sociologie din partea Universitatii Hofstra, o diploma de master in teologie din partea Seminarului Teologic McCormick si o diploma de doctor in stiinte din partea Universitatii de Stat Kent. A facut parte din consiliile de conducere ale unor importante organizatii non-profit, inclusiv United We Can, Canadian Parks and Wilderness Society si BeadforLife.
John Izzo este autorul cartilor de mare succes Awakening Corporate Soul (Trezirea spiritului corporatist, in colaborare cu Eric Klein), Second Innocence (A doua inocenta), The Five Secrets You Must Discover Before You Die (Cele cinci secrete pe care trebuie sa le descoperi inainte sa mori) si Values-Shift: The New Work Ethic What it Means for Business (Schimbarea valorilor: noua etica a muncii si ce inseamna pentru afaceri).
Cartea The Five Secrets You Must Discover Before You Die (Cele cinci secrete pe care trebuie sa le descoperi inainte sa mori, in curs de aparitie la ACT si Politon) este un bestseller bazat pe serialul sau de televiziune, difuzat de postul canadian Biography Channel, in care John Izzo a intervievat 250 de persoane cu varste cuprinse intre 60 si 106 ani, cerandu-le sa mediteze la ceea ce au invatat despre viata.
Totodata, bestsellerul Awakening Corporate Soul (Trezirea spiritului corporatist, in colaborare cu Eric Klein), publicata in 1998, l-a consacrat ca deschizator de drumuri al miscarii de creare a unor locuri de munca, unde angajatul sa poata avea o motivatie ridicata si sa devina responsabil din punct de vedere social.

Carti publicate de John Izzo



Poll

Votati cartea lunii!