Unde sunt? > Acasa > Autori > Anda Docea

Biografie Anda Docea


Anda Docea Sunt fanPentru a deveni fanul acestui autor trebuie sa te autentifici.
Nume: Anda Docea
Sex: Feminin
Data nasterii: 19 iunie 1979
Locul nasterii: Aiud, Romania
Website: http://www.andadocea.ro/
Biografie: Imi place mai mult sa ascult decat sa vorbesc si mai mult sa citesc decat sa scriu. Spre norocul meu, oamenii au incredere sa-mi ofere povestile lor, iar in carti am gasit raspunsuri la toate framantarile. Cred ca fiecare avem adevarul nostru. Ce s-a intamplat in realitate nici nu mai conteaza. Ne ramane versiunea din suflet, felul in care alegem sa ne amintim sau sa uitam un om, un anotimp, un loc, o seara, o stare, o fasie de viata.

Am terminat Jurnalismul la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Lucrez in TVR din 2003 si colaborez la saptamanalul „Dilema veche”. Intre 2009 si 2014 am scris pentru revista Tango. Am publicat in volumele colective „Fictiuni reale” (Editura Humanitas, 2013) si „Cele mai frumoase iubiri” (Editura Cartile Tango, 2009).

Mi s-a parut de multe ori ca o iau de la capat, dar constat ca, de fapt, nu am facut decat sa merg inainte. Dincolo de straturi ce pot fi date la o parte numai cu o rabdare de fier, raman un optimist naiv, care cauta farame de miracol in fiecare zi.

Carti publicate de Anda Docea

Camere de hotel Camere de hotel

Rating:



Poll

Votati cartea lunii!