Unde sunt? > Acasa > Autori > Clay Mathile

Biografie Clay Mathile


Clay Mathile Sunt fanPentru a deveni fanul acestui autor trebuie sa te autentifici.
Nume: Clay Mathile
Sex: Masculin
Data nasterii: 1941
Biografie: Clay Mathile, nascut in 1941, este un antreprenor, investitor si filantrop american, care a condus compania Iams, specializata in productia de hrana sanatoasa pentru caini si pisici.

Ca patron al companiei Iams, a crescut vanzarile de la 12,5 milioane de dolari la 1 miliard de dolari, inainte de a vinde Iams companiei Procter & Gamble pentru suma de 2,3 miliarde de dolari, in 1993 – aceasta fiind, la acea vreme, cea mai mare tranzactie exclusiv cash din istoria Procter & Gamble. In urma acestei tranzactii, Clay Mathile a impartit o parte din actiuni cu 2000 de angajati de la Iams, situata in Dayton, Ohio.

De-a lungul timpului, Clay Mathile si-a construit cariera pe baza convingerii in spiritul antreprenorial liber dedicat binelui comunitatii.

Visul sau este acela sa ajute afacerile private sa devina initiative de succes, profitabile si durabile, pentru a crea locuri de munca si pentru a ajuta oamenii sa aiba vieti mai bune. Pentru a transforma acest vis in realitate, omul de afaceri american a infiintat Aileron, o fundatie non-profit care are scopul de a ajuta intreprinderile mici si mijlocii sa se dezvolte.

Din 1996, Aileron asista afacerile private sa foloseasca abordari metodice si rationale pentru a creste eficienta globala a acestora. Aceste eforturi s-au materializat intr-o metoda simpla, cu eficienta dovedita, de invatare a managementului profesionist, care da posibilitatea firmelor si companiilor private sa atinga noi niveluri de crestere. Inspirat de libera initiativa in afaceri, Clay Mathile este fondatorul si presedintele consiliului de administratie al organizatiei Aileron.

Carti publicate de Clay MathilePoll

Votati cartea lunii!