Unde sunt? > Acasa > Autori > Sorin Lucaci

Biografie Sorin Lucaci


Sorin Lucaci Sunt fanPentru a deveni fanul acestui autor trebuie sa te autentifici.
Nume: Sorin Lucaci
Sex: Masculin
Data nasterii: 16 decembrie 1970
Biografie: Sorin Lucaci s-a nascut in decembrie 1970 la Bucuresti. A urmat cursurile liceului de filologie-istorie "Zoia Kosmodemianskaia" din Bucuresti, actualmente Scoala Centrala. A absolvit Facultatea de Psihologie-Sociologie a Universitatii Hyperion in 1994. A debutat in 1988 in revista literara SLAST. Inainte de 1989 a fost membru al cenaclului "Sagetatorul", condus de profesorul Tudor Opris.
A publicat in revistele literare SLAST, Contrapunct (1990 si 1991), Litere, Caiete Silvane, Viata Romaneasca, Acolada, Apostrof, Cafeneaua literara, Fereastra, Vatra, Conexiuni, Citadela, Orizont, Arca, Tribuna, Familia, Luceafarul, Ramuri, Oglinda Literara, Discobolul, Romania Literara, Cenaclul de la Paltinis, Actualitatea Literara, Nord Literar, Hyperion.

A debutat in volum in 2009 la Editura Vinea, cu volumul revolta ingerilor, in anul 2012 a publicat volumul de poezie In burta grasa a pestelui de duminica la Editura Herg Benet.
In 2012 a facut parte din juriul sectiunii de Poezie al Concursului de debut literar "Incubatorul de condeie", proiect cultural organizat de AdLittera.

Sorin Lucaci este castigatorul marelui premiu a celei de-a XXXIV-a editie a Festivalului International de Literatura Lucian Blaga cu poeme care fac parte din noua placheta de versuri "Ghilotina cu miros de scortisoara".

Carti publicate de Sorin LucaciPoll

Votati cartea lunii!