Unde sunt? > Acasa > Autori > Andres

Biografie Andres


Andres Sunt fanPentru a deveni fanul acestui autor trebuie sa te autentifici.
Nume: Andres
Sex: Feminin
Data nasterii: 13 mai 1982
Website: http://www.incaodorinta.com
Biografie: “Cine e Andres? Eu o cunosc. Cunosc esentialul. L-am intalnit in ochii ei si apoi in carte. Ca sa o prezint pe Andres trebuie sa vorbesc in modul meu despre esential. Si el e ascuns printre randuri si printre gene si e mai ales in simboluri. Simbolurile din cartea ei: marea si fluturii care insotesc povestea Anei.

Andres e marea. Iubirea ei e ca marea. Ochii, culmea, la fel. Nu pot sa mai desprind marea de Andres dupa ce am citit cartea. Mi-a luat ceva timp sa inteleg ce intuiam deja, dar am inteles ca povestea Anei e pictata in imagini strecurate, poate inconstient, in carte ca o chintesenta a trairilor ei. Povestea Anei e povestea marii care se revarsa.

Sa revenim la Andres. Andres e ca marea. Capabila de o iubire profunda, adanca, constanta, masiva. Ca adancimea si robustetea marii. Ca sa intelegi iubirea ei trebuie sa cunosti marea. Marea exista si atat. E un fenomen in sine, un mister, o lume inaccesibila muritorilor, un miraj periculos si promisiunea unei alte realitati. E ca iubirea. Un soi de esenta a noastra pe care nu o putem prinde in forme, nu o putem poseda sau imparti dupa bunul nostru plac.

Poti schimba cumva marea? Tot ce poti sa faci e sa o admiri, sa o primesti in suflet, sa o intelegi. Asa e Andres, asa e si Ana. Femei care se daruie, mari care asteapta pe cel capabil sa ramana si sa se oglindeasca in ele.

Ana. Andres. Cine o sa aiba curajul sa plonjeze in lumea ta de iubire? Ce barbat intelept va alege o feminitate neostentativa, delicata, rabdatoare si mereu necunoscut de adanca? Il vei vraji cu fluturi si priviri albastre pentru a prinde curajul sa se piarda in largul fiintei tale. Nu intamplator barbatii tai din carte ezita si amana, caci perspectiva unei afectivitati profunde ii sperie.

Fluturi si mare. Dorinta si iubire. Seductie si femeie. Ana si Andres. Tot atatea nume pentru felul tau unic de a exprima darul suprem.” - Una dintre femei

Carti publicate de Andres

Fani

 

 Poll

Votati cartea lunii!