Unde sunt? > Acasa > Autori > E. L. James

Biografie E. L. James


E. L. James Sunt fanPentru a deveni fanul acestui autor trebuie sa te autentifici.
Nume: E. L. James
Sex: Feminin
Locul nasterii: Londra
Website: http://www.eljamesauthor.com/
Biografie: Erika Leonard sau, asa cum este cunoscuta, E L James traieste la Londra, este casatorita si are doi baieti adolescenti. A lucrat ca producatoare tv si a visat intreaga viata sa scrie carti pentru publicul larg.

A inceput sa scrie si sa-si posteze textele pe un site al fanilor seriei Amurg. Un editor independent a publicat cartea in versiune e-book si in mai putin de un an s-au vandut 250 000 de exemplare.

„Cartea cuprinde toate fanteziile mele erotice", a marturisit autoarea.

Mai multe case de productie, printre care Warner Bros, Sony, Paramount si Universal Pictures au inaintat ofertele pentru achizitionarea drepturilor de ecranizare a trilogiei scrisa de E L James. Pe 26 martie anul acesta, drepturile au fost obtinute de Universal Pictures, pentru suma de 5 milioane de dolari. E L James a solicitat sa pastreze un anumit control asupra ecranizarii celor trei volume scrise de ea. Actori, precum Ian Somerhalder (The Vampire Diaries; Lost) si Alexander Skarsgård (True Blood; Battleship; Straw Dogs; Melancholia) si-au exprimat interesul de a juca rolul lui Christian Grey.

Carti publicate de E. L. James

Grey Grey

Rating:

Fani

 

 Poll

Votati cartea lunii!