Unde sunt? > Acasa > Autori > Simon Scarrow

Biografie Simon Scarrow


Simon Scarrow Sunt fanPentru a deveni fanul acestui autor trebuie sa te autentifici.
Nume: Simon Scarrow
Sex: Masculin
Data nasterii: 1962
Locul nasterii: Nigeria
Website: http://www.scarrow.co.uk/
Biografie: Simon Scarrow si-a petrecut copilaria in diferite tari, alaturi de familia care urma cariera tatalui sau, functionar de banca, pentru ca apoi sa se stabileasca in Marea Britanie. Dupa absolvirea universitatii a lucrat doi ani ca functionar la fiscul britanic, apoi si-a continuat studiile la University of East Anglia.

Cele 7 romane din seria Eagle, - Under the Eagle, The Eagle's Coquest, When the Eagle Hunts, The Eagle and the Wolves, The Eagle's Prey, The Eagle's Prophesy, The Eagle in the Sand - publicate intre 2000 si 2006, s-au bucurat de succes, dar incepand cu Centurion (2007), a renuntat la numele de Eagle din titluri, continuand cu The Gladiator (2009) si The Legion (2010), urmatorul roman din serie urmand a se numi Praetorian.

Personajele din seria Eagle, centurionii Cato si Macro, isi continua aventurile si evolueaza sub ochii cititorului, care astfel este initiat treptat in istoria militara a Romei antice. Cartile sunt foarte bine documentate din punct de vedere al tacticii militare folosite de romani, autorul recunoscand ca pentru fiecare roman se documenteaza luni intregi.

Simon Scarrow locuieste in Norfolk cu sotia si cei doi copii minori.

Carti publicate de Simon Scarrow

Centurionul Centurionul

Rating:

Gladiatorul Gladiatorul

Rating:



Poll

Votati cartea lunii!