Unde sunt? > Acasa > Autori > Karim Rashid

Biografie Karim Rashid


Karim Rashid Sunt fanPentru a deveni fanul acestui autor trebuie sa te autentifici.
Nume: Karim Rashid
Data nasterii: 18 septembrie, 1960
Locul nasterii: Cairo, Egipt
Website: http://www.karimrashid.com
Biografie: Karim Rashid este unul dintre cei mai originali si influenti designeri industriali contemporani, cu peste 3000 de proiecte realizate. El este o autoritate in designul de produs, de mobilier, design-ul de interior, de corpuri de iluminat, moda si arta. Este recunoscut si pentru misiunea sa de a "democratiza" design-ul, aducandu-l din muzee in viata zilnica a oamenilor.

Printre numerosii sai clienti se numara Prada, Issey Miyake, Casamania, Cappellini, Sony, Toyota, Umbra si Alessi. Succesul sau comercial a fost dublat de apreciere venita din partea criticilor; unele dintre lucrarile sale fac parte din colectiile permanente a 14 muzee din intreaga lume, inclusiv MoMA New York si Muzeul de Arts Moderns din San Francisco.

In 2005, Karim a primit titlul de doctor onorific al Colegiului Corcoran de Arta & Design din Washington. Sustine conferinte in universitati de renume din intreaga lume. Locuieste si lucreaza la New York. A publicat alte 4 carti, printre care I Want to Change the World si a editat 2 CD-uri.

Carti publicate de Karim Rashid

Design yourself Design yourself

Rating:

Fani

 

 Poll

Votati cartea lunii!