Erus și Valea Răbdării

scrisa de Alec Blenche

Erus și Valea Răbdării de Alec Blenche Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Erus și Valea Răbdării 31.15 lei *
Erus și Valea Răbdării 35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Univers
Autor (i): Alec Blenche
Numar de pagini: 120 pagini
ISBN: 978-606-588-895-1
Anul aparitiei: 2016
Descriere: "Erus și valea răbdării" înfățișează călătoria unui băiețel pe nume Erus prin Valea Răbdării în care învață ce este răbdarea și multe alte lucruri importante într-o aventură cu rime, cântecele, mister, fructe, iepurași și alte personaje drăgălașe.

Călătoria sa este plină de învățăminte și povețe dar și de momente hazlii și pura bucurie. Însoțită și de o ilustrație de excepție, aventura lui Erus te transpune foarte ușor într-o lume de basm mirific, o lume a copilăriei și a imaginației. Astfel se creează cadrul perfect în care copiii se pot identifica cu personajele și pot învăța în felul lor câteva lucruri foarte importante precum: importanța unei alimentații sănătoase, importanța familiei, importanța prieteniei și nu în ultimul rând cât de important este să poți să ai răbdare.


Carti similare cu Erus și Valea Răbdării

In camion (trilogia nomilor 1)

In camion (trilogia...

de Terry Pratchett

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!