Erus și Valea generozității

scrisa de Alec Blenche

Erus și Valea generozității de Alec Blenche Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Erus și Valea generozității 25.78 lei *
Erus și Valea generozității 35.1 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Univers
Autor (i): Alec Blenche
Numar de pagini: 132 pagini
ISBN: 978-606-44-0029-1
Anul aparitiei: 2017
Descriere: „Erus și Valea Generozităţii” înfăţişează o nouă călătorie plină de peripeţii a băieţelului Erus şi a tovarăşului său de drum Alpi, o aventură cu rime, cântecele, entuziasm, mister, fructe, animăluţe şi alte personaje drăgălaşe. După ce a învăţat ce este răbdarea în urma întâmplărilor prin care a trecut în Valea magică a Răbdării, Erus descoperă cât de importantă este generozitatea, în timpul drumeţiei sale prin valea cu acelaşi nume. Călătoria sa este plină de învăţăminte şi de poveţe, dar şi de momente hazlii. Ilustraţiile de excepţie ale Doinei Zavadschi îi vor transpune pe cei mici într-o lume de basm, învăţându-i cât de importante sunt bogăţiile naturii, soarele, aerul, apa și pământul şi, mai ales, cât de importantă este generozitatea.

„Erus și Valea Generozităţii” este o carte pentru copii care merită să fie citită şi de adulţi.

Volumul de faţă cuprinde două cântecele frumoase: „Eroii generozităţii“ şi „Mierea“, ce pot fi ascultate pe site-ul oficial al cărţii, www.calatoriileluierus.ro


Carti similare cu Erus și Valea generozității

Amintiri din copilărie. Povestiri

Amintiri din...

de Ion Creanga

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!