Istorioare cu cosițe

scrisa de Sînziana Popescu

Istorioare cu cosițe de Sînziana Popescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Mediamorphosis
Autor (i): Sînziana Popescu
Numar de pagini: 132 pagini
ISBN: 978-606-93279-9-9
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Dacă deja aţi citit primele trei romane ale seriei Andilandi, cu siguranţă vă întrebaţi ce se întâmplă cu fiinţele Celuilalt Tarâm atunci când copiii nu trec pe acolo. Precis sunteţi curioşi să aflaţi cum şi cât trăiesc creaturile din Ţinutul Păsării Măiestre, pe cine îndrăgesc, cu cine se luptă sau cu ce se îndeletnicesc în mod obişnuit, cât e ziulica de lungă. Acest volum de Poveşti din Tărâmul lui Andilandi e menit să vă satisfacă curiozitatea.

Din nenumăratele întâmplări ale Celuilalt Tarâm, Sînziana Popescu le-a ales pe cele mai însemnate şi le-a grupat în trei volume. Primul, cel de faţă, numit Istorioare cu cosiţe, include cinci poveşti despre Zânele Celuilalt Tărâm: „Povestea Vâlvei care iubea violetele”, „Cea mai mică Zână din lume creşte mare”, „De-a Zmeii şi Blajinii”, „O zi din viaţa unei Doamne” şi „Sânzienele şi Castelul de Fum din Poiana Vie”.


Carti similare cu Istorioare cu cosițe

Babe. Povestea porcului ciobanesc

Babe. Povestea...

de Dick King Smith

mai mult
Dar motan

Dar motan

de Cristina Andone

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Patricia Lidia
Recenzii: 37
Carti citite: 57